Artimiausi renginiai

Animacinis nuotykių filmas šeimai spalio 27 d. 18.00 val. Salantų kultūros centre

0

PADŪKĖLĖ TURU

Smagus filmukas apie neįprastą vištelę, kuri moka dainuoti, pasirodo cirke ir patiria daugybę kitų nuotykių: „Padūkėlė Turu“.

Gyveno vieną kartą vištelė, vardu Turu. Nors buvo ypatinga, iš pradžių ir pati to nežinojo. Tuo labiau to nežinojo jos šeimininkas, vertinęs vištas tik pagal vieną kriterijų: ar jos gali dėti kiaušinius. Deja, Turu būtent to ir nemokėjo. O ko verta višta, nededanti kiaušinių, tiesa? Ir šeimininkas nusprendė Turu parduoti.

Tačiau tai buvo geriausia, kas galėjo nutikti vištelei. Turguje ją nusipirko geraširdė močiutė Izabelė, aistringai mylinti ne tik pačius įvairiausius gyvuliukus, bet ir muziką. Atvažiavusi pas Izabelę į namus, Turu susipažino su karvyte Melodija, aviuku Ritmu ir dar daugybe gyvūnų. O netrukus, klausydama Izabelės dainavimo ir grojimo, Turu staiga suprato, kad puikiai supranta močiutę. Iš pradžių Izabelė negalėjo tuo patikėti – kur tai matyta! Višta supranta žmonių kalbą! Bet vis tik tai buvo tiesa. Močiutė ėmė mokyti Turu ne tik kalbos, bet ir daugybės gražiausių dainelių.

Naujasis Turu gyvenimas buvo puikus. Kartu su Izabele ir savo naujaisiais draugais gyvuliukais vištelė dainavo, žaidė ir kitaip smagiai leido laiką. Tačiau vieną dieną močiutė pateko į ligoninę. O Turu, norėdama ją susirasti ir kaip nors padėti mylimai šeimininkei, leidosi į kelionę, kurioje jos laukė daugybė nuotykių, cirkas, pora piktadarių ir žymiai daugiau naujų draugų.

Dubliuota lietuviškai, be subtitrų.

Trukmė 80 min.

Sukurta Ispanija, Argentina, 2020

Režisierius Víctor Monigote

https://youtu.be/xUuTItxuLmI

Skip to content