Naujienos

Romansų vakaras „Aš nuskinsiu žiedą…“ Laiviuose

0

Prabudus pavasariui, 2022-05-13, Laivių skyrius prisiminė meilės, laimės ir piršlybų deivę Mildą. Šia proga skyriuje vyko tradicinė romansų vakaras ,,Aš nuskinsiu žiedą…”. Laiviškiams ir svečiams svajingas dainas dovanojo Plungės rajono Žlibinų kultūros centro Kantaučių kaimo moterų vokalinis ansamblis „Rugiagėlės“(vad. L. Domarkienė), Kretingos rajono kultūros centro Jokūbavo skyriaus vokalinis ansamblis „Baltos ievos“ (vad. R. Valiukienė) ir Skuodo rajono kultūros centro „Bočių“ bendrijos mišrus choras „Harmonija“ (vad. A. Anužienė). Vakaro nuostabi kulminacija – bendra daina ,,Seno parko alėjoj…”.

Sveikinimo žodžius tarė ir dovanas įteikė Imbarės seniūnijos seniūnas Antanas Turauskis ir Juodupėnų skyriaus vedėja Danguolė Vaičekauskienė. Organizatorių sveikinimai tarti ir salėje esančiai Mildai Alonderienei iš Juodupėnų kaimo.

Mylėti ir būti mylimam kiekvienas žmogus trokšta kasdien. Mylėkite savo antrąją pusę, savo artimuosius. Dalykite visiems savo šypsenas, darykite gerus darbus. Juk taip gera gyventi, kai visi aplink spinduliuoja gėrį, laimę.

Laivių skyriaus vedėja Rožė Žvinklienė

 

Skip to content